WELKOM 
 ANGELS 
 I.E.T® 
 ASTROLOGIE 
 BACH 
 AURASPRAY 
 CURSUS 
 TARIEVEN 
 OVER MIJ 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
 @ LICHTFLADDERAAR 
 @ BACH & CRYSTAL HERBS 
 @ SPAGYRIEK 
 @ KRISTALLEN & EDELSTENEN 

 Edelstenen of kristallen - hoe kunnen zij helen?

Eigenlijk op dezelfde manier als bijvoorbeeld Homeopathie en Bachbloesems.
Élk object, of het nu een stoel, een plant, een dier, een  menselijk lichaam of een halfedelsteen betreft, heeft een uitstraling. Deze uitstraling wordt ook wel aura genoemd.

Wij zenden constant (een heel fijne) straling uit, en dat doen kristallen ook. Uit biochemisch onderzoek is gebleken dat deze straling dient voor communicatie tussen cellen onderling. Een cel zendt vanuit zijn kern fotonen (de kleinste lichtdeeltjes) uit naar de cellen om hem heen. En met die straling wordt informatie getransporteerd. Onze cellen geven, met behulp van licht,  informatie over ons lichaam door.  Zo worden allerlei lichaamsprocessen als de groei en ontwikkeling van cellen, weefsels en organen en de stofwisseling,  gecoördineerd.     

Dit proces vindt ook plaats tussen mensen en helende stenen. De stenen zenden ook een bepaalde straling uit en door hun vaste structuur is dat een constante specifieke stroom.
Als er dus contact is tussen de kristallen en de mens, zal het menselijke lichaam het licht van de helende steen absorberen en dit licht heeft automatisch invloed op de ‘lichtcommunicatie' die er tussen de cellen is en dus reacties veroorzaken. Elke helende steen is uniek en zijn straling zal daarom ook uniek zijn evenals de informatie die de helende steen uitzendt.                                                                                                
Of deze uitwerking een helende invloed op ons heeft,  is afhankelijk van :
Wat wij op dat moment nodg hebben.
Welke informatie de helende steen uitzendt.

Als de steen aansluit bij wat we op dat moment nodig hebben, kan er heling plaatsvinden doordat de steen de informatie doorgeeft aan ons lichaam. Hierbij gaat het vooral om die informatie die door microgolven wordt overgebracht.   Vuursteen
Amethist geode 
Aqua Aura
Azeztuliet


Bismuth
Boji Stones
Celestiet
Chiastoliet/Kruissteen


Chrysopraas - ruw
Fluoriet schijf
Jaspis Ocean
Larimar
Lepidoliet
Maansteen
Merliniet
Seriphos

 


Shattukiet
Sonora Sunrise
Versteend hout
Wateragaat (met ingesloten oerwater)
  
 
Copyright © 2022 KORU Reading | Healing Brabant en Limburg. All rights reserved.Privacy Statement Disclaimer Contact Home Sitemap