WELKOM 
 ANGELS 
 I.E.T® 
 ASTROLOGIE 
 BACH 
 AURASPRAY 
 CURSUS 
 TARIEVEN 
 OVER MIJ 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
 @OVER_ANNA 
 @OPLEIDING&WORKSHOPS 


 ABOUT ANNA

Anna Bemelmans, Workshop Facilitator, Reader, Healer, Master Instructor Integrated Energy Therapy®, Praktiserend Engelen Expert®,  Psychic, Astrologer (Birth Horoscopes), Sjamanism (Hawaiian|Inca|Celtic|Siberian), Priestess of Brigantia, Ochard of Avalon, Facilitator & PR Website Dutch Pop-Up Temples, Usui Reiki Master, Master Shambhala MDH

MISSION:
‘Feet firmly on the ground, reaching for the stars’ is my motto. Becoming Priestess of Brigantia has been a wonderful journey and it made me step into my own power again. My mission is healing hearts by sharing insights wether we meet in ceremony, groups, trips, workshops or a one-to-one consultation.

SERVICES & SKILLS ON OFFER

Workshop Facilitator :  Goddess | Angelwork | Oracle Cards | IET® | Ho’o ponopono | Minerals | Sjamanism
 Trainer of the 2-year Priest/Priesteres van Brigid training from Marion Brigantia for the Netherlands and Belgium
Spiritual trips ( Glastonbury UK,  Ardennes Belgium and more)
Group Ceremonies
 Oracle Reading (in person/skype/phone/email)
 Angel/IET/ Healings (in person/phone)
 Birth Horoscopes -Psychological Astrology
Spiritual Coaching
Energetic Holistic Chakra Foot Massage
Munay-Ki - Rite of the Womb Keeper
 Houseblessings & -cleansings
 Additional support with Bach Remedies, Angel Remedies, Aurasprays, Spagyrics, Crystals, EFT, 'Lichtfladderaars' eg
Melissa Goddess Temple Glastonbury www.goddesstemplepriestesses.com
Facilitator Pop-up Temples Netherlands www.goddesstemple.nlOver Anna

Als een boom wil ik zijn, voeten stevig in de grond en reikend naar de zilveren sterren. Er zijn dagen dat ik er bijna een kan aanraken... Jaarring na jaarring meebewegend met de seizoenen, met hier en daar een litteken op mijn bast dat vertelt van ervaringen uit dit leven. En al staat een boom zijn leven lang op één plek, wie zegt dat zijn geest niet dwalen kan? Op weg naar de plekken die hij bezoeken wil, gedragen door een briesje of vederlicht rustend op een wolk…


Wellicht voor velen herkenbaar, werd mijn hooggevoeligheid in mijn jeugd enkel als overgevoeligheid of 'lastig' aangemerkt. Ik begreep gedrag van mensen dan ook niet altijd omdat ik ervan uitging dat iedereen de dingen voelde zoals ik. Mede daardoor ben ik altijd op zoek ben geweest naar wat ons mensen - dus ook mijzelf - beweegt om te handelen zoals we doen.

Mijn intuïtieve kant ontwikkelde ik verder in diverse spirituele en energetische opleidingen naast mijn werk (en werkgerelateerde opleidingen) in het notariaat, bij DSM Limburg BV, en tot op heden als zelfstandig ondernemer in het softwarebedrijf dat ik sinds 2001 samen met mijn zielenmaatje voer. Na een aantal zakelijke tropenjaren, besefte ik dat ik die 'zachte kant' behoorlijk verwaarloosd had. Dat was het moment om de wandeling op het spirituele pad te hervatten en dat zo uit te bouwen dat ook anderen hiermee geholpen kunnen worden. 

Aan mijn vorming hebben Psychologische Astrologie en het Reiki en Shambhala MDH Meesterschap bijgedragen, net als het Engelenwerk en kennismaking met Sjamanisme. Inmiddels mag ik me gecertificeerd Praktiserend Engelen Expert® en Master Instructor Integrated Energie Therapy ® noemen en werk ik met Bach Bloesems volgens de Dietmar Krämer Methode en met Spagerische Essences. Daarnaast doe ik cerimonieel werk en organiseer ik met een team pop-up tempels als Priestess of Brigantia.

Voor mij is het belang van  spiritualiteit dat het iets aan dit aardse leven toevoegt. We leven tenslotte hier dus moet inzichten verschaffen die je hier verder helpen en/of het moet praktisch toepasbaar zijn. Met hulp van die inzichten, komt je leven vaak veel sneller (terug) in een flow. Dat wil niet zeggen dat er ineens nooit meer problemen of vervelende dingen in je leven voorkomen maar je basisgevoel wordt er een van tevredenheid, blijdschap en harmonie. Dat maakt dat je op een veel positievere manier in het leven staat en anders met dingen omgaat. Deze positieve spiraal kan iedereen in zijn leven integreren.

Ik bedank hier graag iedereen die op mijn pad kwam en nog zal komen, waarop ik kon en kan rekenen en die hoe dan ook heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling.

        

          
Zoals Stuart Wilde het zo mooi zegt: 'het leven is niet bedoeld een zware dobber te zijn' en dat ben ik vanuit de grond van mijn hart met hem eens.

Wil je hulp bij het zoeken naar antwoorden of wil je je leven positiever vormgeven en kun je daar hulp bij gebruiken? Zit je niet lekker in je energie, heb je allerlei (vage) klachten, ben je jezelf kwijt of lijken dingen tegenwoordig telkens mis te gaan, worstel je met jezelf of andeen en met de vraag hoe nu verder? Of wil je gewoon meer energie, meer harmonie, meer blijdschap en liefde in je leven?

Gun jezelf of ook degene in je omgeving die dat goed zou kunnen gebruiken, KORU-coaching, een  IET- behandeling,  Healing of Reading, of misschien wel een workshop die je aanspreekt en ervaar dat ook jij je snel harmonieuzer, gelukkiger, energieker en blijer kunt voelen. Laten we de wereld met zijn allen lichter en meer liefdevol maken!


Je bent welkom!

lieve groet,
Anna

      

           

                                                           
 

Copyright © 2022 KORU Reading | Healing Brabant en Limburg. All rights reserved.Privacy Statement Disclaimer Contact Home Sitemap