WELKOM 
 ANGELS 
 I.E.T® 
 ASTROLOGIE 
 BACH 
 AURASPRAY 
 CURSUS 
 TARIEVEN 
 OVER MIJ 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
 @INTEGRATED ENERGY THERAPY 
 @ REIKI & SHAMBHALA MDH 
 @ HEALING ALGEMEEN 


 REIKI & Shambhala Multi Dimensional Healing    ~ zie voor healing ook Integrated Energy Therapy® (I.E.T®) 

Daar Integrated Energy Therapy doorgaat waar Reiki ophoudt, geef ik voornamelijk IET-behandelingen. Het is een prachtige manier van helen waar je op een zachte manier heel veel blijvend kunt oplossen op allerlei levensgebieden. Het onderstaande is vooral ter informatie. Momenteel zijn er bij KORU Reading|Healing geen opleidingen tot Reiki Master of Master Shambhala MDH gepland.

Wat is Reiki?
Reiki is een Japans woord voor de allesomvattende en doordringende levenskracht de “Universele Energie”.
Het is samengesteld uit de Japanse karakters van  “rei’’ en ‘’ki’’, die samen de betekenis hebben van universele levensenergie. “Rei” alleen betekent onbegrensd en “Ki” wil zeggen vitale kracht, die door alle leven stroomt ofwel de levensenergie. Alles wat leeft, mensen,dieren, planten hebben behoefte aan energie. Deze energie bevindt zich overal om ons heen.

De Chinezen noemen deze energie “Chi”, de Boedhisten noemen het “Prana”.
Reiki brengt het zelfhelende vermogen weer op gang. Reiki stroomt naar datgene wat de ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat. De ontvanger van Reiki geneest zichzelf. Het herstellende, zelfgenezende vermogen helpt je ook beter om te gaan met jezelf. Door het opruimen van lichamelijk en geestelijk belemmeringen (blokkade’s), ontstaat er ruimte voor levenskracht, groei en creatieve talenten.

                     

Reiki kent geen tijd of grenzen. Zo kun je dus overal ter wereld de “energie” geven aan diegene die er zelf om vraagt.

Waar komt Reiki vandaan?                                     

Reiki is een eeuwenoude manier van genezen waarin verschillende stromingen zijn. Aan het begin van deze eeuw werd de (her)-ontdekking gedaan door dr.Mikao Usui, een Japanse theoloog, die er zijn leven aan wijdde om achter het geheim van de genezende kracht van handoplegging te komen. Na jarenlange studie in verschillende landen, werd hem na een vasten periode van 21 dagen in een visioen duidelijk gemaakt hoe de symbolen, die hij in oude Boedhistische  geschriften had gevonden, konden worden gebruikt. Reiki wordt dan ook wel het “USUI SYSTEM OF NATURAL HEALING’  genoemd. Via meester op leerling worden die symbolen vandaag nog gebruikt.Door de meester wordt bij de leerling een kanaal geopend, waardoor de Reiki vrij kan stromen. Via handoplegging kan de Reiki naar andere levende wezens stromen. Daarbij vormt kleding geen belemmering.

Hoe werkt Reiki?                                              

Reiki werkt op alle niveaus
 lichamelijk
 emotioneel
 spiritueel
Tijdens een behandeling houdt de behandelaar de handen op of boven het lichaam van de ontvanger. Meestal ervaart men dit als warmte. De ontvanger hoeft niets te voelen, dit is voor ieder persoon verschillend. Reiki werkt ook zonder dat men iets voelt. In het algemeen voelt men zich wel ontspannen na een behandeling. Een  behandeling kan duren van  15 min -30 min- tot 60 min. Uiteraard dien Reiki niet te worden gezien als een vervanging van reguliere medische behandeling

Reiki kent vier gradaties, die door een Reiki-master  via orginele Reiki tradities doorgegeven worden . Om met Reiki te kunnen gaan werken, moet je zelf een Reiki-kanaal zijn. Een Reiki-kanaal wordt je door middel van gegeven inwijdingen .


Shambhala Multi Dimensional Healing | New Paradigm MDT (mult dimensional transformation)                                       

In 1998 is er een nieuwe energie aan de mensheid geschonken door Master Germain via een meester learaar Hari Das
Melchizedek. Master Germain heeft gevraagd deze energie het SHAMBHALA MULTI DIMENSIONAL HEALING  te noemen, SHAMBHALA in het kort, “Onvoorwaardelijke Liefde.”

Het is een verlenging van de Reiki energieën die tot nu toe bij ons bekend zijn. Shambhala is ontwikkeld in het oude Atlantis. Master Germain ontving in die tijd 22 symbolen (een meesterlijk aantal) om een verhoogd trillingsniveau onder de mensen te brengen. Toen Atlantis werd verwoest, vertrok Master Germain  naar het historische Tibet. Daar ging hij door met het verhogen van het collectief  spiritueel bewustzijn.

Bovenstaande informatie werd recentelijk doorgegeven van de Lords en Ladies van Shambhala aan John Armitage. John is  drs.in homeopathie, Shambhala Reiki-master, genezer en leraar. Als hij niet aan het reizen is woont hij in de Schotse Hooglanden.
Er zijn vier inwijdingen in Shambhala. 

In augustus 2012 is de naam Shambhala Multi Dimensional Healing naar New Paradigm Multi Dimensional Transformation gewijzigd.
Een paradigma refereert naar de structuur van concepten, ideeën en overtuigingen, naar de manier waarop we naar onszelf, het leven en de maatschappij kijken.  
Met New Paradigm zeggen we dat we ons vrijmaken van oude patronen en vastgeroeste, opgelegde ideeën. De term ’Healing’ werd ook vervangen door ’Transformation’.  De energie-methode heeft naast het faciliteren van heling immers een grote impact op je persoonlijke bewustzijnsgroei.Graad 1: Jezelf en anderen te helen.
Plaats je handen eenvoudigweg daar waar je intuitie zegt dat het moet. Ook al tref je niet de ‘juiste’ plaats, zal de energie daarheen gaan waar het nodig is. Iedereen kan worden ingewijd en kan zodoende zichzelf helen. Je hebt geen speciale vaardigheden nodig om met Shambhala te kunnen werken. Je hoeft er zelfs niet in te geloven. Je moet het alleen willen proberen. 

Graad 2:  Helen op afstand
Dit level stelt je in staat mentaal heling energie te sturen naar mensen of plaatsen op afstand. Je ontvangt symbolen en leert hoe deze te gebruiken om dit mogelijk te maken. Je spreekt de namen van de symbolen, denkt aan de bestemming en je ‘zet’ de Shambhala energie ‘aan’. 

Graad 3: Meer symbolen, Inwijden in 1e graad
Met de 3e graad ontvang je nog meer symbolen, voel je de energie sterker dan bij de 2e graag en kun je inwijdingen doen voor Shambhala 1e Graad. 

Graad 4: Meester Niveau
Je ontvangt in totaal 352 symbolen bij de inwijding. Dat lijkt onmogelijk te onthouden maar deze worden direct in jouw energieveld geplaatst en ze komen naar boven als je het nodig hebt bij het werken met Shambhala. Op dit niveau ontvang je symbolen die helpen bij het helen van het spirituele lagen. Je leert ook anderen in te wijden in alle vier de graden. Hoewel dat misschien niet je reden is geweest voor het leren van Shambhala, kun je ontdekken dat je het graag met anderen wilt delen. 
Naast het helen van mensen op het fysieke, emotionele, mentale en/of spirituele vlak, kun je Shambhala ook voor andere doeleinden gebruiken. Je kunt huisdieren en planten helen, je werkruimte energetisch schoonmaken, je voedsel zegenen, je derde oog versterken, de werkingskracht van kristallen en remedies verhogen, makkelijker je weg vinden in de file, en helpen dingen te repareren.Copyright © 2020 KORU Reading | Healing Brabant en Limburg. All rights reserved.Privacy Statement Disclaimer Contact Home Sitemap