WELKOM 
 ANGELS 
 I.E.T® 
 ASTROLOGIE 
 BACH 
 AURASPRAY 
 CURSUS 
 TARIEVEN 
 OVER MIJ 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
 @INTEGRATED ENERGY THERAPY 
 @ REIKI & SHAMBHALA MDH 
 @ HEALING ALGEMEEN 
Integrated Energy Therapy® (IET®)            óók voor dieren
 
     ~ getting issues out of of your tissues in healing without feeling ~


Integrated Energy Therapy® (IET) is de nieuwe generatie energiewerk, ontwikkeld door Stevan J. Thayer, onder andere Reiki Master en de oprichter van the Center of Being (1989).  Het is een bijzonder krachtige en praktische manier om met engelen te werken en een volledig Healingsysteem waarmee je je leven op alle niveaus kunt helen. 

Binnen IET® werken we met het integratiekanaal. Door middel van dit energiekanaal wordt de energie van het celgeheugen van het lichaam in evenwicht gebracht. Als behandelaar geef je uitleg over de energiestroom, behandel je het energetisch lichaam en ondersteun je de klanten in het zelfhelend proces.

IET® helpt bij het loslaten van blokkades en trauma's en negatieve gedachten die in het cellulair geheugen opgeslagen zijn, deze emoties worden vervangen door hun positieve tegenhanger. Een behandeling kan 24 uur tot een week nawerken.

Wil je oude pijnen, problemen, frustraties en blokkades op een zachte en snelle manier loslaten, zonder dat je het allemaal opnieuw moet doorleven, dan zijn I.E.T-sessies wellicht ook voor jou dé oplossing. We starten altijd op het niveau Intermediate en desgewenst kun je daarna Advanced Sessies volgen.

IET® stelt geen diagnose. en is niet bedoeld om de traditionele medische benaderingen te vervangen. Als IET-behandelaar behandelen we het energetisch lichaam en ondersteunen we de klant hiermee in het zelfhelend proces.

Neem contact op voor meer informatie of voor een afspraak.
 


Ik ben gecertificeerd Master Instructor IET® dus je kunt bij mij naast de behandelingen ook de workshops volgen als je zelf deze drie levels van IET, IET voor dieren of voor kinderen, als behandelaar wil kunnen geven.

Voor de cursussen is geen vooropleiding nodig, ze zijn toegankelijk voor iedereen die in helingsmethodes, helen met Engelen of Engelen in het algemeen is geïnteresseerd, of hier meer van wil leren.


 IET® Basistechnieken: fysieke en emotionele problemen laten gaan en recente pijn en blokkades helen.

De IET® basis is gericht op werk in het fysieke en emotionele deel van je energieveld. Deze behandeling werkt in op recente ervaringen en pijnen. Hoe komen die ervaringen daar: de diverse emoties die een mens meemaakt, worden vaak meteen ook weer verwerkt maar wanneer een situatie te overweldigend is en je alle emoties niet direct kan verwerken dan wordt het overschot opgeslagen in cellulair geheugen. Daar kunnen ze allerlei klachten veroorzaken.

Het lichaam is als een landkaart waarin men in het cellulair geheugen (op verschillende plekken in het lichaam) diverse emoties opslaat. Om een emotie alsnog te verwerken, krijgen we vaker met dezelfde situatie te maken totdat we de emotie wel verwerken en daarna kunnen loslaten. Wanneer door omstandigheden de opnieuw aangeboden emotie weer niet verwerkt wordt, komt dit ook weer in het cellulair geheugen. Het stapelt als het ware op. Als we dit blijven doen, verdikt die energie zich door de lagen van het menselijk energieveld totdat het zich zelfs als een fysieke klacht kan melden. Met andere woorden: niet opgeloste mentale problemen zinken tot in de materie. Met een IET® basisbehandeling kun je de fysieke en emotionele klachten die dit kan opleveren,  verwijderen en vervangen door meer positieve emoties en levensverwachting.


IET® - Intermediate Healing sessie (basis hierin inbegrepen)

Aan het begin van de sessie stellen we vast welk doel je met de behandeling wil bereiken. Dit formuleren we positief en we leggen contact met de engelen, die je graag zullen helpen met wat je wil bereiken. Met 'hands-on'behandeling werken we aan  de verschillende cellulaire lichaamszones.
Karmische en mentale klachten en zich herhalende patronen worden hiermee losgelaten zonder dat men de ervaring opnieuw hoeft te beleven of herleven. Op deze manier kun je langdurige problemen en trauma's laten gaan zonder deze vaak pijnlijke ervaringen opnieuw te moeten herleven. We werken aan de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen van het menselijk energieveld.
Het verwerken gebeurt dan tijdens de slaap waarna de persoon zich meestal alleen nog herinnert druk gedroomd te hebben, maar niet meer precies kan vertellen waarover.

Het Intermediate niveau van de IET® versterkt de violette straal met de activering van de volgende strengen spiritueel DNA. Streng 3 en een deel van streng 4 worden actief en zorgen ervoor dat je op een dieper niveau werkt met IET®. Behalve het oplossen en vervangen van emoties en fysieke klachten werken we hierbij aan de engelenhealing van karmische zaken en beperkende gedachtenpatronen in het menselijk energieveld en het cellulair geheugen. Hierdoor kun je als cliënt gedachtenpatronen doorbreken en maak je als persoon niet telkens dezelfde fouten.


IET® -Advanced Healing sessie

Na een aantal Intermediate Healing sessies waarin je blokkades en emoties hebt losgelaten, kun je kiezen voor een Advanced Sessie.  Door het reinigen van je zielenster (8e chakra) verminderen we ons onderbewuste weerstand tegen het uitvoeren van ons zieledoel en versterken dat met de hartgolf een techniek die in een golvende beweging door het lichaam gaat. Hier gaan we op zoek naar je zielen- of levensdoel

Verder werken we met het manifesteren van de dingen die je nodig hebt middels een visiebord en de hartnet techniek. Dit zijn  krachtige technieken die je leven in een stroomversnelling brengen zodat je je zieledoel kan uitvoeren. Verder zijn er technieken waarbij de angst voor verandering en het uitvoeren van je zielemissie weg worden genomen. We kunnen een permanente straal van engelenenergie te verankeren op een plek die de aarde heelt en iedereen die er door loopt, er in zit of in die ruimte werkt.

Het advanced niveau van de Integrated Energy Therapie® (IET) versterkt de violette straal met de activering van de volgende 2 strengen spiritueel DNA. Een deel van streng 4 en streng 5 volledig worden actief en zorgen ervoor dat je zieledoel geactiveerd wordt.


Integrated Energy Therapy (IET) voor dieren

Onze dieren reageren vaak op ons (hun baasjes), ze nemen stress en verdriet van ons weg. Als dat teveel wordt of het dier kan een teveel aan stress niet meer afvoeren, kan er ongewenst gedrag ontstaan of je merkt bijvoorbeeld dat je hond of kat minder levenslustig is. Ik kan een complete IET Basisbehandeling aan deze fantastische wezens geven. Het biedt de mogelijkheid om echt contact te leggen met het betreffende dier (paard, hond, kat), waarbij de oorzaak van het probleem vaak duidelijk aan het licht komt en hun energieveld wordt gereinigd en versterkt. Er is een complete behandelprocedures voor honden, katten en paarden.


Hierbij wordt gewerkt met en rekening gehouden met:.
 hoe het energieveld van dieren op sommige gebieden gelijk is aan die van de mens, maar ook op veel manieren verschillend is.
het zieledoel van honden, katten en paarden door middel van gechannelde informatie van Aartsengel Ariël.
 de negen cellulaire geheugengebieden bij dieren.
de IET integratiepunten op dieren.

Voor wie?
Als je huisdier onverklaarbaar of ongewenst gedrag vertoont of niet lekker in zijn vel zit, activeren we tijdens de sesiie de cellulaire geheugengebieden om het dier weer energetisch fit te krijgen. Door activering van specifieke punten, zorgen de Engelen ervoor dat bijvoorbeeld schuld wordt verruilt voor onschuld, (verlatings-)angst voor veiligheid, etc..

Voor tarieven zie de pagina energetische vergoedingen

 


Healing Angels of the Energy Field
Integrated Energy Therapy gebruikt de violette straal zoals deze door Engel Ariel en Saint Germain bij ons is gebracht Bij elk deel van de menselijke anatomie hoort een cellulair geheugengebied waar ook een specifieke Healing Angel bij past die extra hulp kan bieden tijdens het werken met IET®. Dit zijn de Engelen Ariel, Raphael, Gabriel, Celestina, Faith, Cassiel, Daniel, Sarah en Michael.

Door middel van een Engelenhartlink maak ik contact met de Engelen in het algemeen of met een specifieke Engel. Dit is een aanvullend krachtig instrument omdat het de poort openzet voor de engelen om helend voor, door en met jou te kunnen werken.  Deze "Healing Angels" roep ik aan bij behoefte aan ondersteuning of bij ondersteuning van anderen bij hun zelfgenezing door middel van energetische behandelingen zoals zoals IET®, Reiki, Shambhala MDH, Shiatsu of andere technieken. De "Healing Angels" kunnen dan een speciale spirituele dimensie aan de sessies toevoegen.
        

voor nog meer informatie zie ook www.centerofbeing.com


Copyright © 2023 KORU Reading | Healing Brabant en Limburg. All rights reserved.Privacy Statement Disclaimer Contact Home Sitemap