WELKOM 
 ANGELS 
 I.E.T® 
 ASTROLOGIE 
 BACH 
 AURASPRAY 
 CURSUS 
 TARIEVEN 
 OVER MIJ 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
  @ ENGELEN ALGEMEEN 
 @ ANGEL HEALING 
 @ ANGEL READING 
 @ AQUARIUS ANGELS® HEALING 
 
Angel Consult

In plaats van te kiezen tussen een Angel Reading of Healing geef je de Engelen de kans om in een versneld tempo zowel heling als inzichten te brengen. Tijdens dit consult ontvang je zowel een Engelen Reading als - Healing zodat je antwoord op je vragen krijgt maar er ook al meteen heling plaats vindt.

Het verloop van het consult begint altijd met jouw vraag of doel waarom je deze sessie doet. Dat kunnen fysieke, mentale of emotionele klachten zijn of vragen over bepaalde situaties zoals je werk, relatie en noem maar op. Het is goed om deze vraag of dat doel positief te stellen. Afhankelijk daarvan geven de Engelen aan of er eerst een Reading plaatsvindt of de Healing. De volgorde hiervan zal altijd de voor jou meest positieve zijn. Het voordeel van een Engelen Consult is dat je niet hoeft te kiezen voor een Reading óf Healing, ook omdat deze vaak samen gaan. Daardoor ontvang je van de Engelen precies datgene wat jij op dat moment nodig hebt.

Voor tarieven en tijdsduur zie tarieven

                     Angel Healing

Een Angel Healing is een zachte liefdevolle manier van healing, gericht op het wegnemen van fysiek, emotioneel en mentaal ongemak op allerlei gebied. Met name door het verwijderen van energetische blokkades door Aartsengel Michael. Door regelmatig met de engelen aan je eigen welzijn of dat van een ander te werken vermijd je dat het zover komt dat stress gaat optreden.

Zo'n Healing kan dat zowel ter plekke als telefonisch. Het kan ook op geheel op afstand maar ik geef zelf de voorkeur aan persoonlijk contact. Voor de kracht van de healing of het ontvangen daarvan, maakt dat echter geen verschil. Dat blijkt ook duidelijk uit de terugkoppeling van cliënten.
Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak of als je vragen hebt.

Een healing bestaat uit een aantal behandelstappen. Normaalgesproken geven de Engelen tijdens een healing aan wat er na de basistechnieken als aanvulling nodig is en daar werken we mee.  Een healingconsult duurt ongeveer 30-45 minuten. Dit bestaat uit
 een intake waarin je de reden/je doel of wens kunt aangegeven, deze stellen we als een positief doel; 
 dan volgt de Engelen Healing en
 een evaluatie van wat er gebeurd en ervaren is. 
Jij als ontvanger houdt altijd de controle tijdens een healing omdatjouw toestemming wordt gevraagd om de stappen uit te voeren.


Technieken die bij een healing gebruikt (kunnen) worden:

het verwijderen van negatieve energieën uit je lichaam en aura
een veilige omgeving opzetten om samen met de engelen in te werken.
 doorsnijden van etherische koorden die je emoties negatief beïnvloeden met Aartsengel Michael
reinigen en balanceren van je chakra's door Aartsengelen Raphael en/of Metatron
 verwijderen van de effecten van naar jou gerichte boosheid of jaloezie (energetisch afval)
 verwijderen van de effecten van beloftes, geloften en eden
 karmahealing: healen en balanceren van karma in alle levens
 derde oog-healing
andere zaken als aura versteviging, en bescherming zoals de engelen het aanbieden

    


 Engelen Regressie

Soms blijf je last hebben van klachten en problemen die maar niet op willen lossen. Voorbeelden zijn stress, bepaalde angsten of  fobieën, depressies, eetstoornissen, burnout of een laag zelfbeeld. Vaak komt dit omdat zaken die in een eerder leven of een eerdere periode als traumatisch ervaren zijn en niet geheel opgelost, blijven terug keren in het heden (karma). Een Engelen Regressie biedt dan mogelijk de oplossing.  

Door terug te keren naar de oorsprong van het probleem in een eerdere periode en in de zieletijd tussen levens in, samen met je Aartsengelen, de beschermengelen en andere helpers, wordt het probleem vaak opgelost.

Een andere mogelijkheid is een Soul Retrieval Meditatie met hetzelfde doel en effect.

            Wil je meer informatie hierover of wil je graag een afspraak maken voor een Engelen Consult, Healing of Regressie, neem dan contact met me op.Copyright © 2022 KORU Reading | Healing Brabant en Limburg. All rights reserved.Privacy Statement Disclaimer Contact Home Sitemap