WELKOM 
 ANGELS 
 I.E.T® 
 ASTROLOGIE 
 BACH 
 AURASPRAY 
 CURSUS 
 TARIEVEN 
 OVER MIJ 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
 @ LICHTFLADDERAAR 
 @ BACH & CRYSTAL HERBS 
 @ SPAGYRIEK 
 @ KRISTALLEN & EDELSTENEN 

Lichtfladderaars - de therapeutische methode

Nadat ik als particulier enkele lichtfladderaars had laten uitvliegen naar mensen die dat op dat moment konden gebruiken, maakte ik vervolgens kennis met deze prachtige techniek. Atelier den Heyligen berg heeft namelijk een methode in taal en beeld ontwikkeld, waarbij de lichtfladderaars ingezet kunnen worden als extra instrument bij therapie en of training

Ondersteuning door Lichtfladderaars - hoe werkt dat?
Dit kan door een zelf gekozen lichtfladderaar zijn, of door eentje, aangereikt vanuit de therapie en of training. Zodra de lichtfladderaar met iemand mee op reis gaat, begint de beweging samen met de cliënt.

Dit kan zijn op vele manieren. Van het in stilte meedragen, verbondenheid, troost, angst overwinnen, je gedragen voelen, een luisterend oor, een krachtvriendje, een wijze raadgever, een geheimen bewaarder, een groeier, een drager en ga zo maar door. Inmiddels zijn er veertien karakters die allemaal hun eigen manier van inzetbaarheid hebben.

Als voorbeeld, Mannetje maan, vertel al je zorgen voor het slapen gaan, aan Mannetje maan. Een lichtfladderaar die al vaak gebruikt is bij kinderen die slecht slapen, angstig zijn of teveel zorg met zich meedragen. Een mannetje maan gaat dan mee in hun broekzak, of in de nacht onder het kussen, of in een zakje boven het bed. Het kind voelt zich gesteund en gedragen.
inmiddels hebben we draken, adelaartjes, wijze uiltjes, vleugels, 

Iedere fladderaar is met de hand gemaakt, reist in zijn eigen wollen zakje en is met zorg uitgezocht door de therapeut zelf in het atelier. Bij ieder karakter horen ook diverse werkkaarten en beeldmateriaal, zodat het verbaal en of non-verbaal gebruikt kan worden. 

Inmiddels heb ik de therapeutenworkshop gevolgd en mocht ik de therapeutenbox en de licentie toevoegen aan mijn praktijk. De licentie is de verzekering dat er op de goede manier en zuiver met de lichtfladderaars gewerkt zal worden.

    
Lichtfladderaars komen zonder woorden,
vliegen aan als beeld en vertalen daarmee
letterlijk het gevoel van de persoon
die deze lichtfladderaar kiest of krijgt
...
samen op weg naar je doel
Copyright © 2023 KORU Reading | Healing Brabant en Limburg. All rights reserved.Privacy Statement Disclaimer Contact Home Sitemap