WELKOM 
 ANGELS 
 I.E.T® 
 ASTROLOGIE 
 BACH 
 AURASPRAY 
 CURSUS 
 TARIEVEN 
 OVER MIJ 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
 AGENDA 
 IET® 
 AngelBasis 
 Angelreading 
 Angelhealing 
 Ho'ponopono 
 Orakel maken 
 REIZEN 
 SPECIALS 


Er wordt opnieuw een reis naar Glastonbury gepland door Earth Priestess en KORU Reading|Healing, evenals een weekend Ardennen, kijk hier regelmatig of mail voor meer informatie!

Lees hier referenties van deelnemers van onze eerdere reizen 

Avalon, through the elements
Spirituele reis naar Glastonbury 

AVALON THROUGH THE ELEMENTS 2019 Spirituele transformatiereis naar Glastonbury mei 2019
Woensdag 29 mei (of als je pas donderdag kan, 30 mei)  tot en met 3 juni 2019 reizen we samen door het magische Avalon. Als vertrekken op woensdag voor jou niet mogelijk is, kun je eventueel op donderdag aankomen!

Glastonbury, het hart van Avalon én het hartchakra van moeder aarde is een plaats van mythe, mysterie en wijsheid. We doorkruisen de nevelen in het land van druides, sjamanen en priesteressen op zoek naar helderheid, herkenning, her-innering en transformatie.

In het jaarwiel bewegen we ons op dat moment van Beltane naar de Zomerzonnewende, de energie is vol van zomers ontwaken, van vruchtbaarheid, liefde en je innerlijke vlam. Tijdens deze journey reizen we samen door de elementen Lucht, Vuur, Water en Aarde om je innerlijke vlam (Spirit) te (her)ontdekken en te bekrachtigen. De samenstelling van de groep, de ervaringen en ontmoetingen, alles wat je wordt aangereikt op deze reis is niet toevallig, het zijn spiegels en boodschappen die onderdeel uitmaken van jouw persoonlijke groei.

We werken deze dagen met de energie van Avalon, Godinnen en Goden en de kracht van Moeder Aarde, Maanmagie, met de Engelen en Opgestegen Meesters, en de elementen en elementalen en bieden je een prachtige, zorgvuldig samengestelde mix van bezoeken aan krachtplekken en activiteiten aldaar, workshops, visualisaties en 'de magie van het maken' aan.

Zo bezoeken we de St Michaels Tower op de Tor, het mannelijke element waar de St. Michaels- en Marialeylijnen elkaar kruisen, een van de vele krachtplekken (en ley- of drakenlijnen) in deze omgeving. Dit is de tegenhanger van Chalice Well, het vrouwelijke  element; het verschil in energie zul je zeker voelen.

Dit alles gebeurt in de veilige omgeving van onze cirkel. De krachtige energie van Avalon zal onze beleving, transformatie en de sychronisiteit van de gebeurtenissen alleen nog maar versterken.

Uiteraard vergeten we het aardse element ook niet en is er tussendoor tijd om zelf Glastonbury te verkennen en te shoppen in de prachtige winkeltjes.

Te zijner tijd volgt er meer informatie over onze activiteiten
We ontmoeten elkaar in ieder geval voor een welkomst- en kennismakingsborrel en -diner op de donderdag (tenzij iedereen op de woensdag al aanwezig is).

Je gaat naar huis met prachtige herinneringen, nieuwe verbindingen en vriendschappen en tastbare aandenkens die tijdens de verschillende workshops ontstaan zijn. We nodigen je van harte uit om deze magische reis met ons te maken.

Esther & Anna

MEER INFORMATIE EN/OF BOEKEN
mail voor meer informatie (over de reis, tickets, verblijf etc.) naar anna@koru-readinghealing.nl
AANMELDEN graag via het INSCHRIJFFORMULIER onderaan op deze pagina

PRAKTISCHE INFORMATIE
 Na inschrijving via de website ontvang je een bevestigingsbrief met aanvullende informatie.

 Het cursusbedrag is inclusief alle workshops, welkomstdiner, cursus- en schrijfmaterialen, Certificaat van Deelname en entreekosten (en evt vervoer van en naar) van gezamenlijk bezochte krachtplekken en heilige plaatsen bijv. Chalice Well, de Abbey, Avebury, Woodhenge, Silbury hill, West-Kenneth Long Barrow (en Stonehenge?))

 Vliegticket & logeeradres regel je zelf, maar wij geven na inschrijving vast een overzicht van vluchttijden, taxis en B&B's. Als je hierover vragen hebt, zullen we je naar beste kunnen helpen. Verder hebben we opties op kamers bij ons B&B

 De workshops beginnen rond 10.00 uur en de pauzes duren in overleg 1 uur tot een 1,5 uur zodat je rustig even ergens kan gaan zitten als je geen lunch gekocht hebt. We werken tot ongeveer 17.00 uur, soms zijn we wat eerder klaar

 We bezoeken een aantal heilige plekken en veel activiteiten vinden plaats in of bij het centrum van Glastonbury.

 In Glastonbury zijn er verschillende supermarkten die allen een behoorlijke sortering vegetarische producten hebben. Ook in restaurants is men meestal graag bereid rekening te houden met eventuele dieetwensen.

 Er zijn pinautomaten op diverse plekken, en er is weer een bank, dus pinnen is geen probleem.

CURSUSKOSTEN volgen z.s.m. mail voor informatie


WIE ZIJN WIJ

Esther van der Weide, Gouda
Esther is heks, priesteres en historica. Ze heeft een Spirituele Praktijk -Earthpriestess - in hekserij, magie, sjamanisme, Avalontraditie, goden en godinnentradities. Ze geeft lezingen, workshops, cursussen en readings/consulten.
Daarnaast is ze docent geschiedenis op een middelbare school.


Anna Bemelmans, Nederweert,
Anna voert naast haar werk (Softwarebranche) KORU Reading|Healing & Spiral Teachings, een Spirituele Praktijk voor coaching, consulten en cursus/workshops. Ze werkt met Psychologische Astrologie, Integrated Energy Therapy (IET), Engelen, het Jaarwiel, Sjamanisme(voornamelijk Hawaiiaans & Inca), Spagyriek, Bach, Lichtfladderaars .
Haar hart ligt vooral bij het helpen van HSP-ers, spirituele ontwikkeling en het doorgeven daarvan.
INSCHRIJVEN
- via dit formulier


Je gegevens :

de Heer Mevrouw
Naam
Organisatie
Postcode + plaats
Straat + huisnummer
Telefoon
Mobiele Telefoon
Geboortedatum
E-mail
Glastonbury Trip 09 t/m 14.05.2018
Glastonbury Trip 29.05.'19 - 03.06.'19
Opmerkingen


Tarieven zijn inclusief 21% BTW
Voor de tarieven van IET®-workshops volg ik als Master Instructor de richtlijnen van the Center Of Being, Inc.
Bij de IET®-cursussen ontvang je een certificaat van - en wordt je ingeschreven bij The Center of Being, Inc.
Bij de KORU-cursussen ontvang je bij de cursussen een cerficaat van deelname.
Cursuskosten zijn inclusief Certificaat , IET®-cursusboek (als van toepassing), goodiebag (als van toepassing)
Informatie drankjes en lunch zoals in bevestigingsbrief
Ontvangst is altijd vanaf een half uur voor aanvang tot aanvang van de cursus.
Betaling dient voor aanvang van de cursus te hebben plaatsgevonden.


Copyright © 2018 KORU Reading | Healing Brabant en Limburg. All rights reserved.Privacy Statement Disclaimer Contact Home Sitemap