WELKOM 
 ANGELS 
 I.E.T® 
 ASTROLOGIE 
 BACH 
 AURASPRAY 
 CURSUS 
 TARIEVEN 
 OVER MIJ 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
 AGENDA 
 IET® 
 AngelBasis 
 Angelreading 
 Angelhealing 
 Ho'ponopono 
 Orakel maken 
 REIZEN 
 SPECIALS Voor 2019 staat 'Avalon through the Elements' & Magickal Quest of Cornwall op het programma!
kijk hier regelmatig of mail voor meer informatie!

Lees hier referenties van deelnemers van onze eerdere reizen 

Avalon, through the elements
Spirituele reis naar Glastonbury 

Woensdag 29 mei tot en met 3 juni 2019 reizen we samen door het magische Avalon en bezoeken we bijzondere krachtplaatsen. Na aankomst volgt er later op de middag een openingsceremonie en daarna delen we het welkomst- en kennismakingsdiner op woensdag

Glastonbury, het hart van Avalon én het hartchakra van Moeder Aarde is een plaats van mythe, mysterie en wijsheid. We doorkruisen de nevelen in het land van druides, sjamanen en priesteressen op zoek naar helderheid, herkenning, her-innering en transformatie.

In het jaarwiel bewegen we ons op dat moment van Beltane naar de Zomerzonnewende, de energie is vol van zomers ontwaken, van vruchtbaarheid en liefde. Tijdens deze journey reizen we samen door de elementen Lucht, Vuur, Water en Aarde om je innerlijke vlam (Spirit) te (her)ontdekken en te bekrachtigen. De samenstelling van de groep, de ervaringen en ontmoetingen, alles wat je wordt aangereikt op deze reis zijn spiegels en boodschappen die onderdeel uitmaken van jouw persoonlijke groei.

De betoverende energie van Avalon, Godinnen, Engelen en Faeries; de kracht van Moeder Aarde,  magische Maanenergie en de wijsheid van onze voorouders omringt ons tijdens de prachtige mix van bezoeken aan krachtplekken en activiteiten aldaar, workshops, visualisaties en 'de magie van het maken' die speciaal voor jou gecreëerd is.

Zo voeren we een krachtig ritueel uit bij de St Michaels Tower op de Tor, een van de vele krachtplekken (waar ley- of drakenlijnen elkaar kruisen) in deze omgeving. De Tor is de mannelijke tegenpool van het vrouwelijke element in Chalice Well; het verschil in energie zul je zeker voelen.

Ook inbegrepen is een krachtplekkendag, waar we zowel de Inner Circle van Stonehenge als Avebury bezoeken, zodat je beide megalitische cirkels én het verschil ertussen kunt ervaren. Ook Woodhenge, Silbury Hill en West Kenneth Long Barrow staan die dag op ons programma en misschien komen we (voor de geïnteresseerden) zelfs een graancirkel tegen.

Dit alles gebeurt in de veilige omgeving van onze cirkel. De krachtige energie van Avalon zal onze beleving, transformatie en de sychronisiteit van de gebeurtenissen alleen nog maar versterken.
Uiteraard vergeten we het aardse element niet en is er tussendoor tijd om zelf Glastonbury te verkennen en te shoppen in de prachtige winkeltjes en om te genieten van de heerlijke maaltijden (ook vegetarisch) in verschillende restaurantjes.

Je gaat naar huis met prachtige herinneringen, nieuwe verbindingen, vriendschappen en tastbare aandenkens die tijdens de reis zijn ontstaan. De Nieuwe Maanenergie vergezelt ons op onze thuisreis en ondersteunt jouw pad van transformatie.

We nodigen je van harte uit om deze magische reis met ons te maken.

Esther ♥ Anna

MEER INFORMATIE EN/OF BOEKEN
mail voor meer informatie (over de reis, tickets, verblijf etc.) naar anna@koru-readinghealing.nl
AANMELDEN graag via het INSCHRIJFFORMULIER onderaan op deze pagina

PRAKTISCHE INFORMATIE
 De reis vindt plaats van woensdag 29.05.2019 t/m maandag 03.06.2019. 
 Na inschrijving via de website ontvang je een bevestigingsbrief met aanvullende informatie.
 Het cursusbedrag is inclusief de transfer van en naar Bristol Airport, alle workshops, welkomstdiner, cursus- en schrijfmaterialen, entreekosten van Chalice Well, de Abbey, donatie White spring en voor de krachtigplekkendag het vervoer (en entree) Inner Circle Stone Henge, Avebury, Woodhenge, Silbury hill, West-Kenneth Long Barrow
 We zijn ons ervan bewust dat de Kachtplekkendag een behoorlijke kostenpost is maar reacties van deelnemers bevestigen telkens ons eigen gevoel: Dit mag je niet missen. 
 Vliegticket & logeeradres regel je zelf, maar wij geven na inschrijving vast een overzicht van vluchttijden  en B&B's. Als je hierover vragen hebt, zullen we je naar beste kunnen helpen. Verder hebben we opties op een beperkt aantal kamers bij ons B&B
 In Glastonbury zijn er verschillende supermarkten die allen een behoorlijke sortering vegetarische producten hebben. Ook in restaurants is men meestal graag bereid rekening te houden met eventuele dieetwensen.
 er zijn pinautomaten op diverse plekken

CURSUSKOSTEN
OPTIE 1 - Early Bird prijs tot 01.10.2018 € 925,00 incl. btw
764,46 + 160,54 = 925,00
Aanmelding definitief na aanbetaling van € 250,00
Termijn 2 vóór 15.11.2018 € 250,00
Termijn 3 vóór 15.12.2018 € 225,00
Termijn 4 vóór 01.03.2019 € 225,00

OPTIE 2 - Vanaf 01.10.'18 € 950,00 incl. btw
785,12 + 164,88 = 950,00
Aanmelding definitief na aanbetaling van € 250,00
Termijn 2 vóór 15.12.2018 € 350,00
Termijn 3 vóór 15.02.2019 € 350,00

OPTIE 3 - Vanaf 1 januari 2019 € 950,00 incl. btw
785,12 + 164,88 = 950,00
Aanmelding definitief na aanbetaling van € 250,00
Resterende bedrag vóór 01.03.2018 € 700,00

Meldt je je ná 01.10.2018 met twee personen aan, dan krijgen jullie ieder 5% korting op het totale workshop bedrag.

WIE ZIJN WIJ

Esther van der Weide, Gouda
Esther is heks, priesteres en historica. Ze heeft een Spirituele Praktijk -Earthpriestess - in hekserij, magie, sjamanisme, Avalontraditie, goden en godinnentradities. Ze geeft lezingen, workshops, cursussen en readings/consulten.
Daarnaast is ze docent geschiedenis op een middelbare school.

Anna Bemelmans, Nederweert,
Anna voert naast haar werk (Softwarebranche) KORU Reading|Healing & Spiral Teachings, een Spirituele Praktijk voor coaching, consulten en cursus/workshops. Ze geeft de 2-jarige Priest/eres van Brigid Training in Nederland, geeft Healings en Readings, werkt met Psychologische Astrologie, Integrated Energy Therapy (IET), Engelen, het Jaarwiel, Sjamanisme(voornamelijk Hawaiiaans & Inca), Spagyriek, Bach, Lichtfladderaars .
Haar hart ligt vooral bij het helpen van HSP-ers, spirituele ontwikkeling en het doorgeven daarvan.

                      
Magickal Quest of Cornwall
Ga met ons mee op onze Quest in de tijd van het Vuur van Beltane!

In deze tijd van overvloed, vreugde, en sacred, joy and heilig huwelijk, vertrekken we samen op deze magische reis. Wat een wondermooie gelegenheid om Beltane te vieren op deze betoverende plek, waar de sluiers tussen de werelden veel ijler zijn.

We dompelen ons met de ongetemde Faeries onder op verschillende manieren tijdens ons verblijf in St Nectans Glen's droomlandschap. Het hoogtepunt wordt een prachtige bijeenkomst (private access) en initiatie in de Waterval zelf, en uiteraard is er ceremonie, meditatie, ritual en wordt er gedrumd.

We gaan op ontdekkingstocht naar Koning Arthurs legendarische geboorteplaats, eveneens het thuis van zijn halfzus, tovenares en priesteres Morgaine, als we het adembenemend Tintagel Castle bezoeken. Als we in de voetstappen treden van hen die voor ons kwamen, en dalen af in het duister van Merlin’s Cave, waarvan men zegt dat hij er nog steeds ronddwaalt.
Daar zullen we ons verbinden met de Selkies en onze Soulskin reclaimen.

Onze hartslag zullen we drummen, we vieren ons innerlijk vuur en verbinden ons met al de wijze voorvaderen, die hun magie al duizenden jaren in dit land weefden.
Ook een bezoek aan het Museum van Hekserij in het mooi plaatsje Boscastle staat op het programma en voordat we naar huis reizen onder de Energie van de Nieuwe Maan vieren we tot slot deze mystieke magische reis & het feest van Beltane nog eens én in stijl met de Faeries als we aansluiten bij de festiviteiten van het Tintagel Faery Ball & Fairy Fayre in King Arthur Great Halls op zaterdag 4 mei 2019

Cornwall verwacht ons, ben jij erbij?

Laura ♥ Esther ♥ Anna

MEER INFORMATIE EN/OF BOEKEN
mail voor meer informatie (over de reis, tickets, verblijf etc.) naar anna@koru-readinghealing.nl
AANMELDEN graag via het INSCHRIJFFORMULIER onderaan op deze pagina

PRAKTISCHE INFORMATIE

♥ We vertrekken op dinsdag 30 april en op 5 mei 2019 reizen we naar huis

♥ Als je vanuit Nederland vliegt, is dat op 30.04 de 08.35u vlucht van A'dam naar Bristol en op 05.05 de 17.25u vlucht van BRS n AMS

♥ er zijn 8-9 plekken beschikbaar

♥ Wat is inbegrepen:
# Alle entrees & het Tintagel Faery Ball ticket
#  Je verblijf in het retreat
# De transfer van en naar Bristol als je dezelfde vlucht als Anna & Esther neemt.
# Ontbijt op woensdag 1 mei.
De andere dagen ontbijten we in het café of je kunt je eigen ontbijt maken. Onze groep heeft korting in het Café en in de shop. De overnachtingskosten zijn wat hoger maar daarvoor hebben we de prachtige gelegenheid om in het Glen te verblijven.
# Tickets boek je zelf (als je vanuit het buitenland komt). Anna helpt je graag en als je met ons meevliegt, kunnen we ook samen naar Cornwall gaan.
# De tijden van de workshops hangen af van waar we heen gaan. Maar er is rekening gehouden met tijd voor de lunch. Meer info als we verder in de tijd zijn.
# We bezoeken krachtplaatsen zoals the Glen, Tintagel dus er moet wel gelopen en hier en daar geklommen worden als je aan alle activiteiten wil deelnemen
# we spreken Engels, Nederlands en Duits

CURSUSKOSTEN
♥ Kosten voor deze 6-daagse trip:
1. Faerie Flavour £720 until October 1, 2018 – 3 instalments
€ 900 excl BTW/VATmag in 3 termijnen
2. Selkie Skin £740 until Januari 1, 2019 – 2 instalments
€ 925 excl BTW/VAT mag in 2 termijnen
3.Tea Party £760 from Januari 1, 2019 - to be paid in full.
€ 925 excl BTW/VAT dient in 1 keer te worden voldaan.

♥ De aanbetaling bedraagt £ 200 / € 250. Verdere details vind je in de bevestigingsbrief en factuur

WIE ZIJN WIJ

Esther van der Weide, Gouda,
..... is heks, priesteres en historica. Ze heeft een Spirituele Praktijk -Earthpriestess - in hekserij, magie, sjamanisme, Avalontraditie, goden en godinnentradities. Ze geeft lezingen, workshops, cursussen en readings/consulten.
Daarnaast is ze docent geschiedenis op een middelbare school.

Anna Bemelmans, Nederweert,
....naast haar werk (Softwarebranche) KORU Reading|Healing & Spiral Teachings, een Spirituele Praktijk voor coaching, consulten en cursus/workshops. Ze geeft de 2-jarige Priest/eres van Brigid Training in Nederland, geeft Healings en Readings, werkt met Psychologische Astrologie, Integrated Energy Therapy (IET), Engelen, het Jaarwiel, Sjamanisme(voornamelijk Hawaiiaans & Inca), Spagyriek, Bach, Lichtfladderaars .
Haar hart ligt vooral bij het helpen van HSP-ers, spirituele ontwikkeling en het doorgeven daarvan.

Laura Daligan, Glastonbury,
... is Professioneel Tarot Reader, Kunstenares, Auteur, Singer/Songwriter, Buikdanseres, heks en priesteres. Zij beheert een succesvol youtube-kanaal, geeft workshops in Engeland en Nederland, en faciliteert een aantal zeer populaire online cursussen.Meer van haar werk kun je bewonderen op www.lauradaligan-art.com.

                     INSCHRIJVEN - via dit formulier


Je gegevens :

de Heer Mevrouw
Naam
Organisatie
Postcode + plaats
Straat + huisnummer
Telefoon
Mobiele Telefoon
Geboortedatum
E-mail
 Cornwall Trip       30.04.'19 - 05.05.'19
Glastonbury Trip 29.05.'19 - 03.06.'19
Opmerkingen


Tarieven zijn inclusief 21% BTW
Voor de tarieven van IET®-workshops volg ik als Master Instructor de richtlijnen van the Center Of Being, Inc.
Bij de IET®-cursussen ontvang je een certificaat van - en wordt je ingeschreven bij The Center of Being, Inc.
Bij de KORU-cursussen ontvang je bij de cursussen een cerficaat van deelname.
Cursuskosten zijn inclusief Certificaat , IET®-cursusboek (als van toepassing), goodiebag (als van toepassing)
Informatie drankjes en lunch zoals in bevestigingsbrief
Ontvangst is altijd vanaf een half uur voor aanvang tot aanvang van de cursus.
Betaling dient voor aanvang van de cursus te hebben plaatsgevonden.


Copyright © 2018 KORU Reading | Healing Brabant en Limburg. All rights reserved.Privacy Statement Disclaimer Contact Home Sitemap