WELKOM 
 ANGELS 
 I.E.T® 
 ASTROLOGIE 
 BACH 
 AURASPRAY 
 CURSUS 
 TARIEVEN 
 OVER MIJ 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
  @ ENGELEN ALGEMEEN 
 @ ANGEL HEALING 
 @ ANGEL READING 
 @ AQUARIUS ANGELS® HEALING 


 Engelen Kaart Reading

Als je vragen hebt, is een Reading een goede manier om antwoorden of inzicht in een situatie te krijgen. Via de Engelenkaarten mag ik je boodschappen van je Engelen of van de Aartsengelen doorgeven. Engelen zullen je positieve berichten geven, de best mogelijke uitkomst van iets, en wat er uit zo'n reading is altijd gericht op je hoogste doel en heling. Je kunt je vraag/vragen aangeven en welke soort kaartlegging je wil.

Vormen van kaartreadings zijn:  
 ENGELENREADING ALGEMEEN: over welke vraag dan ook
 BALANSREADING - hoe zorg ik voor balans in mijn leven
 INTUÏTIEVE READING , wat heb je nu  nodig?
 JAARREADING  - van een nieuw kalender- of geboortejaar iedere maand
    besproken, een mooi cadeau aan jezelf of voor een ander.
 LEVENSCYCLUSREADING - Ideaal voor persoonlijke groei, deze legging gaat in op
     het fysieke, mentale     en zielenniveau van degene waarvoor gelegd wordt, en de
     voorgelegde situatie
 THE SECRET / WET VAN AANTREKKING READING, hoe komt een wens uit. 
    Waar sta ik met mijn manifestatie en waar zou ik moeten staan. 
 RELATIEREADING -voor een bestaande of toekomstige relatie
 ZIELENDOELREADING  - wat is mijn zielendoel en hoe bereik ik dat
 VISION QUEST: richt zich op het oplossing van grote levensvragen en uitdagingen.
     Onderzoekt de  krachten die aan het werk zijn en de mogelijke oplossingen.
 KELTISCH KRUIS: bekend van Tarot maar kan ook met de engelenkaarten gelegd
     worden voor inzicht en groei van de verschillende aspecten van je leven.
 ANCESTOR READING : helpt je een gebalanceerd pad te vinden om te bewandelen
     zodat je een succesvolle uitkomst voor een situatie kan vinden.
 KELTISCHE LIEFDESREADING: Voor alleenstaanden een mooie reading om inzicht
     te krijgen in hun situatie en de komende partner

Andere vormen:
 Aurareading: in je Aura vind je je beschermengelen, begeleiders en gidsen, dierbare overledenen, overleden huisdieren, getallen met een bepaalde betekenis. Tijdens de reading ontvang je hierover uitleg en boodschappen of inzichten daaromtrent
 Mediumreading: hierbij maken we contact met overledenen. Door specifieke kenmerken of antwoorden laten ze weten met wie wij te maken hebben. De berichten van gene zijde hebben altijd een steunende, troostende en verlichtende werking

   
ik werk o.a. met alle sets van Doreen Virtue,
en andere krachtige decks Hoe gaat zo'n reading in zijn werk?

Allereerst bespreken we het doel of de vraag waar het om gaat. Je kunt de vragen stellen die je op dat moment bezig houden of die je graag beantwoord wilt zien. Dat kan gaan over bijvoorbeeld: Levensdoel, gezondheid, liefde, werk of opleiding, relaties, etc.  Tijdens de reading ontvang je door middel van de kaarten boodschappen/berichten van de Engelen. 

Een Engelen Reading duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Er wordt qua planning echter rekening mee gehouden dat er meer tijd nodig kan zijn, dus desgewenst kan een reading verlengd worden. Het is ook mogelijk om een telefonisch consult voor een Engelenreading aan te vragen. Het voordeel van telefonisch boven een kaartlegging per mail is dat je tussendoor vragen kunt stellen, waar je bij een mailreading de uitgewerkte legging retour krijgt. Daarom geef ik bij voorkeur geen mailreading. De kosten van het telefonisch consult of de Engelen Reading per e-mail dienen vooraf te worden voldaan. Meer informatie daarover vind je hier.

We werken in een veilige omgeving en na een moment van afstemming wordt de reading gedaan met behulp van de kaartenset(s)die de Engelen mij voor deze reading aanraden. Deze Engelenkaarten dienen als visuele ondersteuning, terwijl de informatie tijdens een rechtstreeks door de Engelen wordt doorgegeven. Dan worden de kaarten gelegd en de boodschappen van de engelen op deze manier doorgegeven. Tijdens deze Reading maak ik contact met jouw Engelen en de Aartsengelen. Ik mag de berichten van de engelen aan jou doorgeven. De antwoorden komen dus van jouw Engelen of van de Aartsengelen, en ik mag die doorgeven.

Deze berichten zijn er altijd op gericht om je op je levenspad te helpen en om je  positieve en zuivere adviezen te geven. Engelen geven geen slecht nieuws en brengen geen enge boodschappen. Engelen zijn alleen gericht op jouw “hoogste goed en heling” en dat weerspiegelt zich ook in hun boodschappen. Daarnaast heb je altijd je vrije wil en het recht van een eigen keuze. Als je het advies van de engelen niet volgt, zal dit gerespecteerd worden. Engelen zíjn onvoorwaardelijke liefde en houden dan ook onvoorwaardelijk van je. Soms krijg je tijdens zo'n Reading bevestiging van wat je zelf al weet/dacht of je krijgt berichten door, die je een nieuwe kijk op de zaken geven of je die dan nog niet helemaal duidelijk voor je zijn. De Engelen zien echter het groter geheel en kunnen dan ook zaken aanreiken waar wij op het moment van de Reading soms nog geen weet van hebben.
Mijn ervaring is dat men na een consult altijd heel blij en energiek is en men met een veel positievere instelling weer verder kan.

Wil je een afspraak maken voor een Reading, heb je hier vragen over, of ben je op zoek naar een kaartenset, neem dan gerust contact op. Engelen Consult

In plaats van te kiezen tussen een Engelen Reading of Healing geef je de Engelen met een afsprak voor een Engelen Consult de kans om in een versneld tempo zowel heling als inzichten te brengen. Tijdens dit consult ontvang je zowel een Engelen Reading als een Healing zodat je antwoord op je vragen krijgt maar er ook al meteen heling plaats vindt.

Het verloop van het consult begint altijd met jouw vraag of doel waarom je deze sessie doet. Dat kunnen fysieke, mentale of emotionele klachten zijn of vragen over bepaalde situaties zoals je werk, relatie en noem maar op. Afhankelijk daarvan geven de Engelnen aan of er eerst een Reading plaatsvindt of de Healing. De volgorde hiervan zal altijd de voor jou meest positieve zijn. Het voordeel van een Engelen Consult is dat je niet hoeft te kiezen voor een Reading óf Healing, ook omdat deze beide vaak hand in hand gaat. Daardoor ontvang je van de Engelen precies datgene wat jij op dat moment nodig hebt.

Wil je een afspraak maken voor een Consult, heb je hier vragen over, of ben je op zoek naar een kaartenset, neem dan gerust contact op. Voor tarieven en tijdsduur zie tarieven Andere vormen van kaartleggen

Kaartleggen bestaat al eeuwenlang, bekende vormen daarvan zijn de Tarot of de Mme Lenormand kaarten.
Voor meer informatie hierover klik op Tarot of op Mme Lenormand.Copyright © 2022 KORU Reading | Healing Brabant en Limburg. All rights reserved.Privacy Statement Disclaimer Contact Home Sitemap