WELKOM 
 ANGELS 
 I.E.T® 
 ASTROLOGIE 
 BACH 
 AURASPRAY 
 CURSUS 
 TARIEVEN 
 OVER MIJ 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
  @ ENGELEN ALGEMEEN 
 @ ANGEL HEALING 
 @ ANGEL READING 
 @ AQUARIUS ANGELS® HEALING 
Werken met Engelenenergie

 
Als je een Angel Reading of -Healing krijgt, zul je merken dat dit een heel positieve, zachte, fijne en zuivere energie is die iets bijzonders toevoegt (heel veel licht en liefde) aan een healing en/of reading.

Je kunt bij mij terecht voor een gesprek over een vraag of probleem waar je bij geholpen wil worden, voor een KORU Coachinggesprek (inclusief healing en/of reading, wat er nodig is), diverse vormen van Angel healing, voor een (Angel) kaartreading of een combinatie van Reading & Healing, als je vraag of situatie daarom vraagt.

Een IET-behandeling (Integrated Energy Therapy), om (ook oude) zaken op te lossen of om je zielendoel dichterbij te halen, is een geweldige methode die de oneliner 'healing without feeling' absoluut waarmaakt.

Hieronder vind je meer informatie en kun je doorklikken naar de pagina's waar de vormen van healing en reading uitgebreider beschreven staan.

Praktiserend Engelen Expert® en Aquarius Angels ® Healer heb ik gevolgd bij Instituut Angelo -Engelencursus bij Annelies Hoornik. Deze opleiding wil een goed kwaliteitsniveau op het gebied van engelenwerk in Nederland aanbieden. Dit biedt houvast voor de klant die een gedegen therapeut zoekt.
Sinds ik mijn twijfel heb losgelaten, ervaar ik zelf iedere dag de hulp en steun van de engelen en hoe fantastisch het is om met deze liefdevolle lichtwezens samen te werken. Als je dat gevoel van harmonie en blijdschap wilt ervaren, gun jezelf dan een keer een engelenreading of -healing!
                Wat kan ik voor je doen?

 een Algemene Reading van een half uur, met eventueel Angelreading, Tarot of welke set op dat moment het beste is
 Angel Reading 
(er zijn verschillende soorten kaartlegging mogelijk)
Hierbij stel je de vragen die jou bezig houden of waarop je antwoord zoekt over bijv. je levensdoel, gezondheid, liefde, werk of opleiding, relaties, etc. Hiermee gaan we aan de slag en tijdens de reading ontvangen we boodschappen/berichten van de Engelen. Deze zijn er altijd op gericht om je op je levenspad te helpen en om positieve en zuivere adviezen te geven.
 Aquarius Angels® Healing-
helen zonder opnieuw doorleven met een Lastral om je na de healing te ondersteunen
  Angel Healing 
Een engelenhealing is gericht op het wegnemen van fysiek, emotioneel en mentaal ongemak op allerlei gebied. Met name door het verwijderen van energetische blokkades. 
  Engelenconsult,
Een combinatie van Reading en Healing zodat je antwoord op je vragen krijgt maar er ook meteen heling plaats kan vinden
  IET® - Integrated Energy Therapy, ook voor dieren.
Zie hieronder of klik door naar de pagina waar IET® uitgebreider is uitgelegd.
 Engelen Workshop naast de IET en andere workshops.
   
IET® behandeling  
zie ook de uitgebreide pagina over IET-healing 

Bij deze vorm van behandelen werk ik met de IET®- energiestraal, ook wel de Violette Engelenenergiestraal genoemd. IET® kan het opruimen van energieblokkades en van cellulaire herinneringen uit dit leven of uit een vorig leven ondersteunen. Zonder dat je dingen hoeft te herinneren van dit leven of van een vorig leven (bij regressietherapie herinner je de vervelende dingen vaak wel altijd).
IET®- energie herstructureert energetisch de 12 strengen DNA van je lichaam, en ondersteunt je in het herinneren, en voluit (uit-)leven van de opdracht van je ziel in dit leven. Zo kunnen blokkades die gevuld zijn met gevoelens van schuld, wantrouwen, schaamte, bedreiging, "moeten" en verplichtingen, hartenpijn- en verraad, wrok, kwaadheid, stress- en machteloosheid en angst opgelost worden. IET®-behandelingen geef ik ook voor dieren.

Wil je meer weten hierover of wil je een IET® behandeling of -cursus volgen, neem dan contact met me op. 


  
 
Engelenkaarten  zie ook de pagina READING voor meer uitleg.
Een Angel Reading is een fijne methode om antwoorden op je vragen of inzichten in levenskwesties te krijgen. De kaartlegging wordt gedaan met behulp van de verschillende kaartensets van Doreen Virtue. Ik kies de set(s) voor de reading die de Engelen mij aanraden. Op basis van de boodschappen die de Engelen doorgeven, worden de kaarten uitgelegd. Verdere informatie vind je onder reading, volg de link hierboven.

Heb je vragen over een Reading of een Engelen Consult, neem dan contact met me op.
Naast de prachtige Engelenenergie werk ik ook (ondersteunend) met
Bachbloesemremedies,
Reiki|Shambhalah MTH.

Voor mij vallen de verschillende healingmethodieken altijd samen. Vaak is er bij een healing dan ook een specifiek
kristal|edelsteen dat je zou kunnen gebruiken of dragen en
druppels | essences die je kunt nemen ter ondersteuning in een bepaalde kwestie of een meer veelzijdige aanpak daarvan.
Copyright © 2023 KORU Reading | Healing Brabant en Limburg. All rights reserved.Privacy Statement Disclaimer Contact Home Sitemap